Работилница за социјално претприемништво 06-08.11.2017

Работилница за социјално претприемништво од  06 до 08.11.2017  во комлексот Етно село Тимчевски, С.Нагоричане, Куманово  подетални информации   тука :  rabotilnica FEMTERPRISE 3

8 thoughts on “Работилница за социјално претприемништво 06-08.11.2017

Comments are closed.