ПРОАКТИВА-жени двигатели на економијата

Обука идеална за секој оној кој сака да научи и да гради кариера во модерниот деловен свет и кој има допир со канцелариски работи -лидери,  претприемачи, управители, административци, банкарски и финансиски работници, студенти!

Сите заинтересирани за градење на претприемачките вештини потполнете го  и доставете го на нашиот маил   unikumkos@gmail.com   прашалникот кој може да го пронајдете  тука :Прашалник