ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО на избраните учеснички на ФЕМТЕРПРИСЕ проектот

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО

на избраните учеснички на ФЕМТЕРПРИСЕ проектот

На  12.06.2017г. во центарот на градот ќе биде организиран превоз за учесничките на проектот ФЕМТЕРПРИСЕ, пред  Долче вита ,   во 08:30, до   комлекс  Етно село Тимчевски, во Општина Старо Нагоричане како дел од активностите на проектот  ќе биде  спроведена 5-дневна обука за градење на капацитетите и зајакнување на млади жени – социјални претприемачи. Поканата може да ја најдете тука:   pokana za nastan 12-16.06.2017