КОНКУРС ЗА АМАТЕРСКО ВИДЕО 2019

_video_comp_ec_day_2019

Ние сме задоволни од поттикот од ЕУ, а Вие?

Повелете аплицирајте на претстојниот конкурс и освојте богати награди…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *