Завршува проектот “FEMTERPRISE – Поттикнување на создавање на социјални претпријатија преку зајакнување на претприемачкиот потенцијал на младите жени” ко-финансиран од Европската унија преку Програмата Интерег-ИПА за прекугранична соработка Бугарија- Македонија

 

Завршува проектот “FEMTERPRISE – Поттикнување на создавање на социјални претпријатија преку зајакнување на претприемачкиот потенцијал на младите жени” ко-финансиран од Европската унија преку Програмата Интерег-ИПА за прекугранична соработка Бугарија- Македонија

На 17.01.2018 година  завршува  проектот “ФЕМПРЕСИЈА – Поттикнување на создавање на социјални претпријатија преку зајакнување на претприемачкиот потенцијал на младите жени”.

FEMTERPRISE даде придонес за подобрување на условите за развој на бизнисот во прекуграничниот регион на Бугарија и Македонија со примена на иновативен неформален пристап кон зајакнување на претприемачкиот капацитет на 30 млади жени-претприемачи и стимулирање на создавањето на социјални претпријатија. Повеќе тука :Press release  16.01,2018

277 thoughts on “Завршува проектот “FEMTERPRISE – Поттикнување на создавање на социјални претпријатија преку зајакнување на претприемачкиот потенцијал на младите жени” ко-финансиран од Европската унија преку Програмата Интерег-ИПА за прекугранична соработка Бугарија- Македонија

 1. Pingback: tadalafil otc
 2. Pingback: viagra gel
 3. Pingback: goodrx cialis
 4. Pingback: 20 mg sildenafil
 5. Pingback: amlodipine 5mg
 6. Pingback: meloxicam
 7. Pingback: metoprolol 25 mg
 8. Pingback: cialis forms
 9. Pingback: levitra mexico
 10. Pingback: mirtazapine
 11. Pingback: wellbutrin cost
 12. Pingback: buspar pill
 13. Pingback: wellbutrin 150 mg
 14. Pingback: clonidine for adhd
 15. Pingback: cialis shelf life
 16. Pingback: viagra alternative
 17. Pingback: cialis 20mg usa
 18. Pingback: generic levitra
 19. Pingback: acyclovir ointment
 20. Pingback: keflex
 21. Pingback: clindamycin cream
 22. Pingback: roman sildenafil
 23. Pingback: viagra price

Comments are closed.